fredag 9 augusti 2013

Dagens dilemma

Det här är helt off från allt vad träning, LCHF eller Paleo heter! Jag vet inte vilken resa jag ska boka? Jo, nästa år närmare bestämt 7:e februari fyller en viss tjej 40 år och då har jag bestämt mig att åka utomlands. Nu blir det bara en resa på tu man hand med min darling och det ska bli jätte mysigt, men jag velar mellan Thailand och Gran Canaria. Jo, jag vet att ni alla säkert skulle föredra Thailand, men så här ligger det till.

Jag har besökt båda länderna ett antal gånger och vet hur det är. Om det blir Gran Canaria blir det bara 1 vecka och Thailand blir det minst 10-14 dagar. Nu när det bara är vi två, så kan vi unna oss lite mer lyx och lyxigare hotell. På Gran Canaria, Costa Meloneras och Arguineguin har jag hittat ett par jättefina lyxhotell som har allt du kan önska dig. Priset däremot hamnar på samma som en resa till Thailand skulle kosta (om jag bokar flygstolarna och hotellet själv alltså). Då blir det dock ett mer vanlig standard hotell.

Till Gran Canaria tar det ca 6 h att flyga, men till Thailand kommer den totala flygresan att hamna på ca 20-30 h bara enkel resa (byten och väntan på nästa flyg). Det är alltså dom flygstolarna som är billigast just nu. Hotellet bokar jag separat.

Vad ska jag göra? Ungarna klarar sig rätt så bra i en vecka, eftersom dom är så stora, men nästan två veckor blir lite för lång tid för dom att sköta sig helt själva. Dock kunde min mamma komma och hjälpa till ett par dagar.

Här är hotellen på Gran Canaria som är intressanta.

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino, Costa Meloneras
Lopesan Baobab Resort, Costa Meloneras
 
Radisson Blu Resort Gran Canaria, Arguineguín

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar