fredag 27 september 2013

Måndag - Fredag




Börjar kännas nu! Kom ju på att det blev träning 7 dagar på raken!!! Har ju tränat i lördags och söndags och fortsatte likadant under alla den här veckans dagar.

Intervallpasset i onsdags gick åt skogen! Det var inte roligt för fem öre och ändå var det jag som hade lagt upp träningen åt oss. Vi körde 7 övningar med 45 sek jobba och 15 sek vila. Totalt 3 varv som tog 21 minuter! Var tvungen att köra ett set med Tabataintervaller som avslutning för att bli lite nöjdare...

Nä, nu blir det ett annat upplägg för intervallträningen. Det ska vara roligt! Dock blev vi svettiga som bara den, men det kändes som ett misslyckande. Jaja, såna pass kan man väl också ha ibland. Jag menar att vi kör ju trots allt 5 pass i veckan regelbundet och månad efter månad! Nu är det glömt i alla fall!

Dagens styrkepass var sista passet för månad 6 och på måndag börjar vi med månad 7 och ett helt nytt program för 4 veckor framåt. Alltid lika roligt med ett nytt program! Dock är vi alltid som yra virriga höns under första veckan när vi försöker att klura ut övningarna och göra dom rätt.... Andra veckan går alltid bättre. Tredje veckan går bara av farten och fjärde veckan är vi proffs med ökad styrka i alla övningarna.

Skönt med vilodagar imorgon och på söndag. Kroppen ropar efter vila. Dock måste jag upp tidigt, eftersom min utbildning till kostrådgivare börjar imorgon. Vi kör mellan 8-17! På söndag blir det mellan 10-17! Jiiihaaaa!!!

Ha en trevlig kväll och ut och rör på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar