måndag 29 juli 2013

Deffdag 1

Klockan ringde redan 6.00 och det var bara att kliva upp och hoppa in i duschen. Första arbetsdagen på väldigt länge. Moa hade tjatat på mig kvällen innan att hon ville följa med mig och det var väl trevligt, eftersom jag skulle jobba helt ensam hela veckan.

Idag är min "fastedag". Det betyder alltså att jag ska hålla mig till max 500 kcal idag. Till frukost blev det ingenting (periodisk fasta) förutom mina kosttillskott. Har inte fått hem alla tillskott än, men borde ha dom i slutet på denna vecka.

Lunchen blev en blandad sallad med ett kokt ägg. Jag hade med mig en avokado också, men den var rutten, så den åkte i soporna. Till middag vet jag inte vad det blir, men jag har en påse shiratakinudlar (inga kalorier eller kollisar) som jag ska äta i varje fall och sen får vi se om det kanske blir köttfärs till dom.

Mina förebilder som jag tog igårkväll är ju för hemska. Ni vet hur man kan se ut efter att ha tryckt i sig massor med mat på en buffe och allting bara jäser i magen. Exakt så såg min mage ut. Såg nästan ut som att jag var gravid i sjunde månaden! Dom bilderna bjuder jag inte på idag... haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar