Lövbiffsrullader med gorgonzola och
chevrégratinerade rödbetor med mozzarella
Lövbiffsrullader med gorgonzola
- 4 st stora lövbiffar
- 1/2 paket Gorgonzola
- salt och peppar
- vispgrädde
Ugnsbakade rödbetor med chevré och mozzarella
2 personer:
- 2 st kokta rödbetor
- 4 skivor getost
- 1 dl riven mozzarella
Jag hade köpt färdigkokta rödbetor, men annars är det bara att koka dom råa i saltat vatten i ca 30 min tills dom blir mjuka. Stora rödbetor kan delas. Skala och skiva dom i skivor.
Lägg dom i en ugnsfast form och smula sönder getosten över rödbetorna. Häll även över den rivna mozzarellan.
Stoppa in i ugnen i 200° i ca 6-8 min tills osten fått lite färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar